Spirituális útkeresésem

 

“Megismerni Önmagad 

A bölcsesség kezdete.”  - Arisztotelész 

 

 

 

Szeretném azzal kezdeni, hogy elmesélem a történetemet, hogyan találkoztam a kristályokkal, és hogy hogyan segítettek megváltoztatni az életemet. Azzal, hogy megérted, hogy hogyan segítettek meggyógyítani a múlt tapasztalatait, azzal talán ráébredsz, hogy bármilyen területet lehet gyógyítani a kristályokkal, akár azoknak, akik relaxálni szeretnének megtanulni és azoknak is, akik spirituális fejlődést keresnek.

Budapesten születtem.  Csodálatos gyermekkorom volt.

19 éves voltam amikor egy előadás sorozatra kerültem, dr. Molnár Gábor tanfolyamára „Az Önmegvalósítás Művészete” címmel, amely a Parapszichológiáról szólt. Nagyon lelkes voltam, hogy végre hasonszőrű emberek közé kerültem. Mai napig Mesteremnek tartom őt, nagyon sokat köszönhetek neki, hogy elindított az úton és teli tömte a fejem oly sokrétű tudással, hasznos gyakorlatokkal, ahogy ő mondaná szerényen, csak rávezetett arra, amit már tudok, mert a tudás bennünk gyökerezik. Akkor ébredtem rá, hogy nem vagyok egyedül a világban és vannak olyan emberek, akik ugyanúgy gondolkodnak, mint én, megértésre leltem.  Osho tanaival is ebben az időben találkoztam. Nagyon sok tudást magamba szívtam, de valami még mindig hiányzott, hiányzott a megtapasztalás a teljes megértés, mert nem tudtam a tanultakat használni, hiszen túl fiatal voltam élettapasztalat nélkül.  

Ez volt az a pillanat, amikor tudatosan úgy döntöttem, hogy belevetem magam az élet sűrűjébe, annak minden aspektusával, hogy megtapasztalhassam azt, amiről eddig csak olvastam és hallottam.
 Hosszú utat jártam be mire visszaérkezhettem. Amit sikerült megtanulnom többek között, az az, hogy az élet valójában pontosan úgy működik, ahogyan mi - legtöbbször tudat alatt - akarjuk. Mind az, amire szükségünk van, a cselekedeteink tudatossága, hogy megértsük a múltunkat, honnan hová tartunk, engedjük el mindazt, ami a múltban történt, tanuljunk a hibáinkból és ne járjuk ugyan azokat a köröket egész életünkben, hanem merjünk máshogyan cselekedni, elengedni a megszokást. Akkor kinyílunk a világ csodáira, mint egy kisvirág a réten és elkezdünk tündökölni, Élni. Azaz átkerülünk a fejünkből a szívünkbe.

Úgy hiszem, hogy a spirituális vezetőim mindig is fogták a kezem, ennek ellenére nagyon sokszor és sokáig nem vettem figyelembe, nem hallgattam rájuk. Ezért az Angyalaimnak és Felettes Énemnek erőteljesebb lecke elé kellett állítania ahhoz, hogy meghallgassam őket. Azon vettem észre magam, hogy kicsúszott a talaj a lábam alól. 


Nem volt más választásom, minthogy elkezdjek hallgatni rájuk, nagy nehezen elkezdtem odafigyelni a jelekre, a történésekre és próbáltam elméleteket felállítani, hogy mi miért következhetett be, ugyanis annyira mélyen voltam, hogy szükségem volt a segítségükre ahhoz, hogy talpra állhassak újra. Nem találtam a helyem a világban és mélységesen elszomorított a helyzetem. Magyarországon nem maradt lehetőség a számomra, ezért el kellett költöznöm. Elutaztam hát felfedezni számomra új országokat, az újra kezdés reményében.

Ekkor minden felgyorsult körülöttem, a leckék keményebbekké váltak. Nem volt hova menekülni a meg tanulandó leckék elől. Újra és újra elkövettem ugyanazokat a hibákat, ugyanazokat a szokásokat, hozzáállást, tehát a történések is újra és újra ismétlődtek körülöttem, mindegy volt, hogy hol vagyok. Az élet egy véget nem érő ördögi kör volt, amit lejátszottam újra és újra, mint egy videokazettát.


Nehéz volt számomra lehorgonyozni, elkötelezni magam, karriert építeni, lazítani, egyszerűen untam a munkám, nem éreztem jól magam, nem voltam boldog. Folyamatosan kutattam és kerestem valamit, amit még magam sem tudtam, hogy mi az pontosan. Többször is került elém kristályokkal kapcsolatos könyv, de nem igazán találtam őket a megfelelőnek addig, míg egy ismételt újra kezdési hullámomban eldöntöttem, hogy elindulok megkeresni azt, ami nekem teremtetett, és tovább utaztam. A világ másik oldalán rábukkantam egy kristályokkal foglalkozó könyvre, ami egyszerűen a kezembe ragadt és nem tudtam többé letenni. Megtaláltam, amit kerestem. Évek alatt sikerült egy nagyon szoros kapcsolatot kialakítanom ennek az utazásnak köszönhetően a kristályokkal, amely utazásnak lényege csupán ennyi volt, hogy elvezessen Önmegvalósításom eszközéhez, a kristályokhoz.

Visszautaztam hát Londonba, és beiratkoztam a Kristály Terapeuta kurzusra a Lucis Főiskolára Dorkingban, Shirley O’Donoghue tanáromhoz.
Úgy éreztem, hogy végre megtaláltam az ösvényem. Természetesen az utazásom minden részletének meg volt a lényege, hogy meghozza nekem a tapasztalatot, hogy a szokásaimon változtatni tudjak, meg tanuljak hinni, elfogadni és elengedni.

Mindez, ahogy a felszínre került már megértéssel tudtam fogadni. Míg benne toporogtam egyes élethelyzetekben nem láttam olyan tisztán. Kívül helyezkedve az idő múlásával viszont láttam az ismétlődéseket, amiket azelőtt nem vettem észre. 

Egyszerűen megtaláltam a gyógyulásomat segítő társaimat, a kristályokat.
Végre a kezemben volt az, ami segített a múltamat, sérelmeket meggyógyítani és egy nyugodt jelent létrehozni, ami pedig a jövőmet teremti meg.

A kristály kurzus alatt egy nagyon gyors és mély transzformáción mentem keresztül. A Kristálykezeléseknek köszönhetően sok minden a felszínre került arra várva, hogy elengedjem őket. A Kristály Terápia segített a fizikai, emocionális, mentális és spirituális szinten ( karmikus, genetikus, múltbéli felmenők tisztításán ) keresztül gyógyulnom. Csodálatos változás ért utol.

A transzformációnak köszönhetően egyre tisztább kommunikációra voltam képes az Angyalaimmal, Felettes Énemmel. Lecsendesedtem és egy általános nyugalom ült rám, amely közben képes voltam könnyebben meghallani a belső hangot, az intuíciómat. Végre erősnek és teljesen támogatva éreztem magam. Mindig is azt éreztem, hogy a tapasztalataimból nőttem és tanultam, értékes leckéket kaptam, értékes tudásra tettem szert.

 

Szívesen nyújtok segítő kezet másoknak az elindulásban, az út járásában, egy-egy gondolattal, egy-egy jó tanáccsal. Olyanoknak, mint én, akik szüntelenül „keresik” a boldogságot, az utat, amely oda vezet. Az igazság az, hogy a boldogság bennünk van legbelül, az oda vezető út a belső munkáról szól, Isteni Énünk felfedezéséről, amely megmutatja, hogy a boldogság mindig is bennünk volt, csak addig a hétköznapok elfedték a valóságot szemünk elől.
 

Kivirágozva állok, mosolygok másokra, csak vagyok, hogy akár egy mosollyal felébresszem a bennük élő Isten egy szikráját és Ö maguk elinduljanak az ösvényen, keressenek, kutassanak, majd ráébredjenek, hogy ez mind karnyújtásnyira van Ő bennük is.   

Tapasztalni érkeztünk, az elme számára nehéz megérteni, hogy valaminek nincs vége, hanem csak áttranszformálódik valami újba. Ez a tapasztalás tart mindenki számára, addig, amíg el nem érjük a Szamszara végét és még akkor is, csak akkor más formában, másról szól.

Sokáig tartott megértenem, hogy nem egy végcél felé tartok, tartunk, hanem egy folyamatnak vagyunk részesei.
A leckék tehát folyamatosak, hiszen egész életünkön át tanulunk valami újat, napról napra tanulok az emberi kapcsolataimból, interakcióimból, de már béke, harmónia, hála és remény érzésein keresztül és ezért nagyon hálás vagyok.

Életmódváltozásaim magáért beszélnek:
Jógázom heti 3-4-szer, ami tisztítja a testet, csakrákat és segíti az érzelmi blokkokat feloldani belső harmóniát hozva.  Odafigyelek az egészséges étkezésre. Sok vizet fogyasztok. Natúr kozmetikumokat kezdtem el használni, amelyeknek egy részét magam készítem.

A kristályok teljesen megváltoztatták az életemet, ahogy elkezdtem tisztulni, ezeket az életmódváltozásokat automatikusan megkívántam, anélkül, hogy erőltetnem kellett volna bármit is. Egyszerűen csak bekövetkezett, tisztább lett a csatorna és tudtam, hogy mi az egészséges és mire nincs szükségem.

 

Ezért mondom azt, hogy a kristályok mentális szinten is nagyon erősen dolgoznak.

Ez alatt az idő alatt lehetőségem volt egy Jóga Oktatói kurzust is elvégezni, amely szintén segített a transzformációban.

 

Ez volt hát az Én történetem.

A facebook-on hetente új kristályok és jóga Ászanák gyógyhatásairól olvashatsz!

www.facebook.com/jogakristalygyogyaszat