Gyógyító Ásványok

“Okos, aki érti az embereket;

Aki Önmagát érti: ihletett

Hatalmas, aki másokat legyőz;

Aki Önmagát legyőzi: erős.


Amikor ráébredsz, hogy mindened bőséggel meg van, akkor vagy igazán gazdag.”  - Lao Tzu, Tao Te Ching

 

A gyógyító ásványok a Föld ősi energiáit használják fel.  Az emberiség mindig is csodálattal tekintett az ásványokra, drágakövekre, amelyek különböző kultúrák hiedelmei szerint gyógyító hatással bírnak. Az ősi Egyiptomtól kezdve az Amerikai bennszülöttekig a világ minden pontján.

A legtöbb Spirituálisan fejlett kultúrának volt általuk szentnek tartott ásványa. 

Az ásványok, mint a növények is rendelkeznek saját rezgéssel. Amikor behelyezzük őket az energia mezőnkbe a rezgése elkeveredik a mi saját energia mezőnk rezgésével, így eloszlatva, feloldva a blokkokat és negatív energiákat.  Energetikailag segítenek tisztítani, javítani az auránkat fizikai, érzelmi, mentális és spirituális szinten egyaránt. 

A tudomány is talált rá magyarázatot, nézzük hát leegyszerűsítve azt…  Mint mi magunk is, a kristályok és ásványokból felépült kövek vibráló atomokból, molekulákból állnak. Az Univerzum minden egyes eleme energiából áll. A megfelelő frekvenciával, rezgéssel rendelkező kapcsolatokra és ásványokra testünk válaszol. Ezek szépsége és gyógyító hatása felerősödik.  Amikor egy ásványt tartasz a kezedben, vagy meditálsz vele, egy nagyon erős elmozdulást hozz létre az energia meződben és a fizikai testedben. Ez az elmozdulás segít elérni a célodat méghozzá úgy, hogy lecsendesíti az elmét, lazult állapotba helyez ezáltal támogat abban, hogy el tudj engedi esetleges múltbéli traumákat, stresszt vagy betegségeket.

Így működik a Kristálygyógyítás.
Rendszeres kezelések segítenek kitisztítani az elmét és segít, hogy jobban tudj fókuszt tartani az életedben. Elősegíti a spirituális fejlődésedet.

Segíti a meditációt, hogy ellazult állapotban legyél, hogy kapcsolódni tudj belső erőddel, elengedd a negatív gondolatokat, stresszt, haragot, félelmet stb. A Gyógyító kristályok és Drágakövek az egyik legmélységesebb, csodálatos, misztikus „energia gyógyászok”. A kristályok varázslatos előnyt hoznak a természetgyógyászat arénájába.

A facebook-on hetente új kristályok és jóga Ászanák gyógyhatásairól olvashatsz!

www.facebook.com/jogakristalygyogyaszat