Gyógyító Ásványok V. - Tértisztítás kristályokkal

2015.05.23 14:04

Tértisztítás kristályokkal

 

Néhány szó arról, hogy miért is van szükségünk a tértisztításra.

Az éterben, légkörben megmaradnak a gondolatok, szándékok. Ha egy szobában rendszeresen pozitív gondolatokat generálsz, akkor annak a szobának a rezgése, energiája emelkedettebb lesz. Ahol viszont hangos szóváltások hangzanak el, ott alacsonyabbak. Figyeld meg, hogy vannak olyan helyek, ahol magad sem tudod, hogy miért, de szívesen időzöl, valahonnan pedig menekülhetnéked van. Ezek a gondolatokat, tulajdonképpen energiákat ott hagyod magad után minden egyes alkalommal. Ha rendszeresen tisztítod, akkor a karbantartott térnek emelkedett energiája lesz, és szívesen tartózkodsz majd benne.

A Terapeuták ezért használnak gyertyát, füstölőt és egyéb kellékeket, hiszen a gyógyítások után ott marad a felszabadított blokk a szobában. Ugyanez a helyzet a jógával is. A mozdulatsoroknak köszönhetően a blokkok a fizikai testen keresztül feloldódnak és leszakadnak, majd az éterbe kerülnek.

A Terapeuta és oktató feladata ezek megtisztítása minden kezelés, óra előtt és után, így amikor belépsz a terembe kellemes légkör fogad.

Tértisztításhoz a nyers ásványokat javaslom. Először is elragadóak, másrészről a hegyes, nyers csúcsoknak köszönhetően szerte szórják a magas rezgésüket. A másik tértisztításra használt nyers ásványforma az úgynevezett Geod, ami üreges. Általában két részből áll és együtt értékesítik, amit ha összeteszel, pontosan összeillik. Kívülről úgy néz ki mint egy kavics, de belülről pompázatos kristály halmaz. Mivel üreges, ezért tökéletesen szívja magába az energiát és ugyancsaabb rezgést.


Készíts szenthelyet magadnak a szobádban kristályokkal, szobrocskákkal és egy mécsessel.

A gyertya és a füstölő csodálatosan tisztítja a teret, megemeli az energiákat. Ha még ezt fokozod a kristályokkal, akkor a szoba hangulata garantáltan emelkedett lesz.

Az Ametiszt ásvány például kitűnő tértisztító. Idegnyugtató hatása nyugodt környezetet biztosít. Szépségéről nem is beszélve.

Bármilyen kristályt is választasz, bízd magad az intuíciódra, hogy vezessen ahhoz az energiához, amire szükséged van.

Légy óvatos a fekete kristályokkal, mert a negatív energiákat csodálatosan magukba szívják, de az aurádat is összezsugorítják védelmezésként. A következménye viszont az lehet, hogy nem akarnak a közeledbe menni, maguk sem tudják, hogy miért. Ezeket a kristályokat csak időlegesen használd, a szobában nem célszerű, mert hosszasan alkalmazva visszafordul a hatásuk és téged, vagy a szoba energiáját teszik negatívvá.

Ezeket a kristályokat is szükséges időközönként megtisztítani, ahogy a korábbi cikkemben kifejtettem, mert a nagyon negatív környezetben még akár megrepedni is képesek.

 

Kellemes tértisztítgatást kívánok!

 

A facebook-on hetente új kristályok és jóga Ászanák gyógyhatásairól olvashatsz!

www.facebook.com/jogakristalygyogyaszat