Gyógyító Ásványok IV. - A kristályok és az Elektroszmog

2015.05.23 14:00

A kristályok és az elektroszmog

 

Még egy módszer, hogy hogyan hasznosíthatjuk a kristályok erejét az otthonunkban.

Az elektroszmog káros hatásairól mindannyian hallottunk már. Arról viszont nem biztos, hogy a kristályokkal ellensúlyozhatjuk ezeket a káros hatásokat.

Az elektroszmog stresszhatásként éri szervezetünket a nap minden szakaszában mivel a 21. század embere legtöbb idejét a számítógép vagy a TV előtt tölti.

Jó tudni, hogy ez ellen védekezhetünk.

Vannak kifejezetten olyan kristályok, amelyek az elektroszmogot semlegesítik, azáltal, hogy magukba szívják. Ilyen például a Fluorit, Rózsakvarc vagy a Hegyi kristály.

A hegyi kristályt, mivel magában tartalmazza az összes szint, ezért ezt az ásványt mindenre használhatjuk. Én Joker ásványnak neveztem el, mert az összes egyéb ásvány tulajdonságait hordozza magában, illetve felerősíti a többi ásvány hatását is.

Szóval Kedves Olvasó azt javaslom, hogy rakd körbe a lakásodban lévő konnektorokat, elektromos berendezéseket kristályokkal. Ha nem jutsz hozzá fluorithoz, akkor hegyi kristállyal is megoldhatod.

Elegendő egy kristályt a berendezések vagy konnektor közelébe helyezni. A mérete nem számít, az apró pici köveknek ugyanúgy meg van a hatásuk, mint a nagy köveknek.

Ha pedig egy elektromos berendezésed rendetlenkedik, akkor is kipróbálhatod, hogy mellé teszel egy hegyi kristályt. Én egy régi, néha sztrájkoló tévékészülékem tetejére tettem és azóta minden probléma nélkül működik.

Ami nagyon fontos, hogy ne ragaszkodj görcsösen ahhoz, hogy meg kell javulnia annak a készüléknek, egyszerűen gondolatban küld el a kérésedet a kristály gyógyító erejével kapcsolatban és engedd el, ne is foglalkozz vele és meglásd a rendetlenkedő készülék lassan rendes szófogadó készülékké válik.

Utolsó gondolatként pedig ne felejtsd el néha megtisztítani ezeket a kristályokat sem!

 

A facebook-on hetente új kristályok és jóga Ászanák gyógyhatásairól olvashatsz!

www.facebook.com/jogakristalygyogyaszat